Bodysugaring´s terapeuter

Brasiliansk vaxning, här hittar du oss

Nedan hittar du salonger som utför brasiliansk vaxning och även information om just brasiliansk vaxning som behandling. Har du frågor så kontakta oss!

 

 

 

 

Purity One

Östra Varvsgatan 4

211 75 Malmö

www.purity-one.com

 

För bokningar: 

Maila julia@bodysugaring.se eller sms boka på 0723-062024

 

Boka på timecenter här:

 

 

 

 

 

Bodysugaring

Södra Kyrkogatan 4

252 23 Helsingborg

 

För bokningar:

Maila sara@bodysugaring.se eller sms boka på 0738-610006

 

Boka på timecenter här:


 

En säker brasiliansk vaxning med sockervax

Många kunder kan känna sig lite rädda för att gå på denna typ av vaxning. Det är ju trots allt en väldigt intim situation man utsätter sig för.

Vi vill gärna av-dramatisera en brasiliansk vaxning genom att noga här berätta hur det går till när man kommer på denna behandling.

För oss så är HELA din upplevelse behandlingen. Från det att du kommer in i salongen, tills du får din brasiliansk vaxning, tills det att du lämnar salongen.

Med body sugaring avlägsnar man hårväxt och döda hudceller. Huden lämnas därför mjuk, skön och peelad.

Med detta nya sockervax gör man tvärt emot vanlig vaxning. Man drar av vaxet i samma riktning som håret växer. Detta resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt.

Man undviker även irritation i hårsäckarna. Som resultat, minskar de inåtväxta hårstråna också drastiskt. Därför är sockervaxet så populärt på just brasiliansk vaxning.

Sockervaxet fastnar inte på levande hud. Sockervax är därför perfekt vid manzilian och brasiliansk vaxning. Man kan aldrig skada kundens hud därför har du en säker vaxbehandling.

Brasiliansk vaxning Malmö
Brasiliansk vaxning
Brasiliansk vaxning Malmö

Fördelar

 • Vårt sockervax är skonsamt för huden. Du kan aldrig kan bränna huden eftersom man jobbar med sockret kroppstempererat. Därav är sockret så populärt på brasiliansk vaxning.
 • Det tar korta hårstrån, ända ner till 2-3 mm.
 • Det knäcker inte hårstråna, då man rycker ut håren medhårs.
 • Sockervaxet är tillverkat av 100% naturliga ingredienser. Det innehåller ingen citronsyra (citric acid E-330) som de flesta andra sockervax.
 • Vi använder oss av ekologisk citronsaft.
 • Vårt socker är svenskproducerat och tillverkat på svenskt socker.
 • Sockervax är den skonsammaste hårborttagningsmetoden som finns idag, därför är det så populärt att göra brasiliansk vaxning med detta vaxet.

Vårt fokus

Brasiliansk vaxning är vår grej. Vi kommer att fokusera på brasilianska vaxningar, men även erbjuda några andra vaxbehandlingar såklart.

Tanken med att fokusera mest på brasiliansk vaxning är att kunderna ska känna sig trygga hos oss eftersom vi kommer stå varje dag med just intimvaxningar.

Den största skräcken hos kunder kan ibland vara att hamna hos en terapeut som endast utför denna behandlingen lite då och då.

Brasiliansk vaxning Malmö

Hur går brasiliansk vaxning till?

 • Vår glada terapeut tar emot dig och tar med dig in i vårt behandlingsrum.
 • Väl inne i rummet kommer du bli informerad om hur du förbehandlar dig innan din brasiliansk vaxning börjar. Terapeuten lämnar rummet medan du gör detta.
 • Du hoppar sedan upp på bänken och lägger en handduk över dig tills terapeuten kommer in i rummet igen.
 • När terapeuten kommer in och börjar vaxa kommer terapeuten förklara och berätta om sockervaxet som vi använder medans hon vaxar brasiliansk vaxning. Det kommer att göra ont på vissa områden men överlag så tycker de flesta kunderna att sockervaxet känns mycket mindre än vanlig vaxning. Förbered dig på att det är första gången det känns som mest. Vaxar man sig sedan regelbundet var 4-6 vecka så gör det mycket mindre ont. Självklart så bokar vi av mer tid vid en förstagångs vaxning, så att du som kund känner att man kan få ta en "paus".
 • Tänk på att dina hår bör vara så långa att man kan nypa ta i dom för bästa resultat. Det bör ha gått minst 1,5 vecka sedan du rakade dig senast. På tex en brasiliansk vaxning behöver håren ha växt 1,5 v medan håren på benen måste ha växt längre eftersom håren där har en långsammare cykel.
 • I de flesta fall kommer kunden ut från behandlingsrummet och bokar en ny tid direkt för att "det var ju inte så farligt".

Reportage

Så här skriver SHR (Sveriges Hudterapeut Riksförbund) om sockervax

Klicka här

 

Se klippet från Aftonbladet morgon

Klicka här

Jobbmöjligheter

Nu kommer Bodysugaring att även anställa terapeuter för att utföra brasiliansk vaxning på befintliga salonger.

Det märks att det finns ett behov av både bra terapeuter och säkra produkter för just intimvaxning (brasiliansk vaxning).

Alla har någon gång varit med om en eller hört om en skräckupplevelse. Vissa gånger är det terapeuten och bemötandet som man upplevde som dåligt. Andra gånger har det varit vaxet som bränts eller ryckt av för mycket hud. Inget av detta bör ju ske vid en brasiliansk vaxning.

Detta konceptet innebär att vi inte bara utbildar i sockervax utan även kommer att kunna anställa terapeuter för just brasiliansk vaxning, som inte vill starta eget företag. Så har du gått en Bodysugaring utbildning kan du nu söka jobb hos oss. Maila oss en CV och berätta lite om dig själv. Vi söker utåtriktade, serviceminded och glada tjejer som jobbar för oss. Maila till: info@bodysugaring.se så hör vi av oss.

Wikipedia: Om Brasiliansk vaxning

Brasiliansk vaxning, även kallad intimvaxning är en skönhetsbehandling som innebär borttagning av könshår. Intimvaxning / brasiliansk vaxning har traditionellt varit vanligare bland kvinnor, men manlig intimvaxning har blivit allt populärare på senare år. Brasiliansk vaxning kallas ofta för dess engelska översättning brazilian medan samma typ av vaxning på män kallas ofta för manzilian.

Intimvaxning utförs vanligen i två variationer. Traditionell brasiliansk vaxning innebär borttagning av nästan allt hår på hela intimområdet både fram- och baksidan med ett väl format litet område med hår på framsidan ovan könet. Den vanligaste varianten av intimvaxning där allt hår avlägsnas kallas för Hollywood.

Läs mer på Wikipedia

Se andra salonger i Malmö här

Tillbaka