Sockervax utbildning Body Sugaring

SOCKERVAX UTBILDNING

BODY SUGARING

Sockervax Utbildning BAS

Heldag 6.100:- ex moms

Sockervax utbildning BAS. Startkit och lunch ingår. I denna utbildning behöver du inga förkunskaper. Med andra ord så kan alla gå vår utbildning i sockervax.

Dagen börjar med teori och därefter påbörjas de praktiska övningarna på modellerna.

Man går igenom allt som du behöver veta för att bli en professionell och skicklig sockervaxterapeut. Därför kan du vara säker på att din utbildning är gedigen.

Efter din utbildning skall du träna och därefter kommer du tillbaka för att genomföra din certifiering. Här hjälper vi dig ytterligare med tips och råd för att du ska bli snabbare och bättre.

Sockervax

Sockervax Utbildning AVANCERAD

Halvdag 2.500:- ex moms

Baskursen krävs som förkunskap för denna utbildning.

Detta är en avancerad utbildning för dig som vill lära dig mer om olika tekninker, t ex för att kunna jobba snabbare och mer effektivt. Kursen är upplagd på 3 timmar och vid bokning kommer vi gemensamt fram till om det är några specifika moment du som elev vill öva på.

Certifikat ingår efter godkänd kurs.

Inget startkit ingår i denna kurs.

human hair structure

Sockervax Utbildning MANZILIAN

Halvdag 2.500:- ex moms

För dig som har gått BAS kursen och även vill lära dig att vaxa Manzilian på män så finns det nu en halvdagskurs på 3 timmar där vi fokuserar på manzilian. Denna kurs specialdesignas efter ditt tycke, om du t ex vill öva på rygg eller bröst så tar vi in modeller till detta med.

Inget startkit ingår i denna kurs. Certifikat ingår efter godkänd kurs.

Konverteringskurs

 Ca 1,5 timmar 900:- ex moms

2 timmars konververteringskurs för att få köpa våra produkter och för att få vårt certifikat.

Här utför du halva ben, brasiliansk och armhålor på en modell för att bli godkänd Bodysugaringvaxare. Vi ger dig såklart tips och råd på hur vi jobbar men denna kurs kan du endast gå om du har certifikat i annat märke.

Sockervax

Delbetalning

Delbetalning via Klarna på 3-36 månader är möjlig på startkitet.

Tänk på att din anmälan är bindande och behöver du avboka så vill vi gärna att du gör detta minst 48h innan din bokade utbildning.

Klarna

VARFÖR SKA MAN VÄLJA SOCKERVAX UTBILDNING

Med body sugaring avlägsnar man hårväxt och döda hudceller. Huden lämnas mjuk, skön och peelad.

Med detta nya sockervax gör man tvärt emot vanlig vaxning. Man drar av vaxet i samma riktning som håret växer. Detta resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt.

Man undviker även irritation i hårsäckarna. Som resultat, minskar de inåtväxta hårstråna också drastiskt.

Man jobbar med sockervaxet i handen. Du slipper därför både spatlar och remsor. Alltså kan du utföra vaxningen mycket snabbare än vanligt.

Sockervaxet fastnar inte på levande hud. Sockervax är därför perfekt vid brasilianska och manzilian vaxningar. Du kan aldrig skada kundens hud därför har du en säker vaxbehandling.

Med sugaring får man med även korta hårstrå, minimilängd på ca 2mm. Kunden slipper därför låta håren växa så långt.

Sockervaxet är en 100 % naturprodukt. Sockervax innehåller inte allergiframkallande ämnen. Vaxet är vattenlösligt, vilket underlättar om du skulle få det på golv eller handdukar.

Sockervaxet finns nu i 4 olika fastheter. Det mjukaste vaxet används med fördel på stora område för att inte "lugga" kunden i håren. Man använder ett fastare vax på de mindre områdena såsom på läpp och haka. Konsistensen på vaxet gör att det lämnas kvar ytterst lite vaxrester på kundens hud.

STARTKIT SOCKERVAX BODYSUGARING:

  • Vaxvärmare 2 st
  • Sockervax  á 1,1 kg x 3 st
  • Precleanser - rengör huden och dödar bakterier
  • Aftercare lotion - efterbehandlings lotion
  • Lavendel talk
  • Latexhandskar - 100 st
  • Reklamfoto 30 x 42 cm

För att sammanfatta, i vår sockervax utbildning får du veta allt du behöver för att sätta igång och vaxa. Du behöver inga förkunskaper. Vi finns också tillhands även efter din utbildning. 

Vi håller utbildningar i Malmö, Helsingborg, Gävle, Sthlm, Växjö och Linköping. Ring oss på 040-304500 eller 0738-380021 eller alternativt maila oss på info@www.bodysugaring.se

 

Är du intresserad av att kombinera denna utbildningen med roll-on vax utbildning? Klicka här

 

I samarbete med Salong Purity One

Vill du boka sockervaxbehandling? Klicka här

Sockervax

Tillbaka