Bodysugaring

Sockervax Utbildning

Hos oss hittar du sockervaxutbildningar som passar alla. Du behöver inte ha några förkunskaper när du kommer till oss. Vi designar varje utbildning efter elevens behov. Nedan hittar du basutbildningar såväl som vidareutbildningar inom Bodysugaring.

SOCKERVAX UTBILDNING BAS

Sockervax utbildning 
(Steg 1 och 2)

Heldag 6.200:- ex moms
Sockervax utbildning BAS.

Startkit, utbildningsmaterial och lunch ingår. Här lär du dig vaxa hela kroppen, inklusive brasiliansk vaxning.
I denna sockervax utbildning behöver du inga förkunskaper. Med andra ord så kan alla gå vår sockervax utbildning.
Dagen börjar med teori och därefter påbörjas de praktiska övningarna på modellerna.
Man går igenom allt som du behöver veta för att bli en professionell och skicklig sockervaxterapeut. Därför kan du vara säker på att din utbildning är gedigen.
Certifiering: Efter din utbildning skall du träna och därefter kommer du tillbaka för att genomföra din certifiering. Här hjälper vi dig ytterligare med tips och råd för att du ska bli snabbare och bättre. Detta ingår i avgiften.

Sockervax utbildning 
(Steg 1)

Halvdag (4 timmar) 5.200 ex moms
Denna sockervax utbildning riktar sig till dig som ej vill lära dig brasiliansk vaxning, utan endast övriga kroppen och bikini vaxning. Startkit ingår likaså certifikat.

 Fortsättningskurser

Hos oss hittar du sockervaxutbildningar som passar alla. Du behöver inte ha några förkunskaper när du kommer till oss. Vi designar varje utbildning efter elevens behov. Nedan hittar du basutbildningar såväl som vidareutbildningar inom Bodysugaring.

Sockervax utbildning 
AVANCERAD

Halvdag (3 timmar) 2.500:- ex moms (Steg 3)
Baskursen krävs som förkunskap för denna sockervax utbildning.
Detta är en avancerad utbildning för dig som vill lära dig mer om olika tekninker, t ex för att kunna jobba snabbare och mer effektivt. Kursen är upplagd på 3 timmar och vid bokning kommer vi gemensamt fram till om det är några specifika moment du som elev vill öva på.
Certifikat ingår efter godkänd kurs.
Inget startkit ingår i denna kurs.

Sockervax utbildning 
MANZILIAN

Halvdag (3 timmar) 2.500:- ex moms
För dig som har gått BAS kursen och även vill lära dig att vaxa Manzilian på män så finns det nu en halvdagskurs på 3 timmar där vi fokuserar på manzilian. Denna sockervax utbildning specialdesignas efter ditt tycke, om du t ex vill öva på rygg eller bröst så tar vi in modeller till detta med.
Inget startkit ingår i denna kurs. Certifikat ingår efter godkänd kurs.

KONVERTERINGSKURS

Ca 1,5 timmar 900:- ex moms
En konververteringskurs för att få köpa våra produkter och för att få vårt certifikat, och såklart får du tips och råd här med.
Här utför du halva ben, brasiliansk och armhålor på en modell för att bli godkänd Bodysugaringvaxare. Vi ger dig såklart tips och råd på hur vi jobbar men denna kurs kan du endast gå om du har certifikat i annat märke.

SOCKERVAX/ROLL KOMBO

Här kan du gå en heldagsutbildning baskurs (Steg 1 och 2) och även lära dig roll-on vax som ett komplement. För endast 1.500:- extra får du denna roll-on vax utbildning som normalt sett kostar 2.500:- ex moms.
Totalt för båda utbildningarna och 2 startkit: 8.800:- ex moms

Sammanfattning

För att sammanfatta, i vår sockervax utbildning får du veta allt du behöver för att sätta igång och vaxa. Du behöver inga förkunskaper. Vi finns också tillhands även efter din utbildning. 

Vill du boka sockervaxbehandling? Klicka här

Läs mer om roll-on vax utbildning här
STARTKIT

Startkit Sockervax 

I vårt startkit får du allt du behöver för att sätta igång. Med 2 värmare kan du alltid ha 2 olika fastheter på socker igång. Detta underlättar om man vaxar olika område på kroppen. Desto mer hår och mindre område desto fastare socker behöver man. 
Startkit sockervax

Innehåll:

Vaxvärmare 2 st
Sockervax  á 1,1 kg x 3 st
Precleanser - rengör huden och dödar bakterier
Aftercare lotion - efterbehandlings lotion
Lavendel talk
Nitrilhandskar - 150 st
Reklamfoto 30 x 42 cm
Handdukar 3 st med logga

Utbildningsorter:

Vi håller utbildningar i Malmö, Helsingborg, Sthlm, Sundsvall och Linköping. 

Ring oss på 040-304500 eller 0738-380021 eller alternativt maila oss på info@bodysugaring.se

Varför ska man välja sockervax utbildning?

Med vår sockervax utbildning i Bodysugaring lär du dig att hantera sockervaxtekniken som skiljer sig från vanligt vax. Med en sockervax utbildning kan du börja jobba direkt och du har då lärt dig den senaste tekniken på marknaden. Vårt sockervax innehåller 100% naturliga ämnen och är tillverkat i Sverige. Vi har valt att använda svenskt socker och ekologisk citronsaft i vårt sockervax. Vi står även till tjänst efter din utbildning om du har frågor eller om du behöver hjälp. Du kan nå oss på telefon, mail och sms.
Svenskt socker
Ekologisk citron
Ekologisk kokosolja

Fördelar

* Med body sugaring avlägsnar man hårväxt och döda hudceller. Huden lämnas mjuk, skön och peelad.
* Detta nya sockervax innebär att man gör tvärt emot vanlig vaxning. Man drar av vaxet i samma riktning som håret växer. Detta resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt.
* Man undviker även irritation i hårsäckarna. Som resultat, minskar de inåtväxta hårstråna också drastiskt.
* Man jobbar med sockervaxet i handen. Du slipper därför både spatlar och remsor. Alltså kan du utföra vaxningen mycket snabbare än vanligt.
* Sockervaxet fastnar inte på levande hud. Sockervax är därför perfekt vid brasilianska och manzilian vaxningar. Du kan aldrig skada kundens hud därför har du en säker vaxbehandling.
* Med sugaring får man med även korta hårstrå, minimilängd på ca 2mm. Kunden slipper därför låta håren växa så långt.
* Sockervaxet är en 100 % naturprodukt. Sockervax innehåller inte allergiframkallande ämnen. Vaxet är vattenlösligt, vilket underlättar om du skulle få det på golv eller handdukar.
* Sockervaxet finns nu i 4 olika fastheter. Det mjukaste vaxet används med fördel på stora område för att inte "lugga" kunden i håren. Man använder ett fastare vax på de mindre områdena såsom på läpp och haka. Konsistensen på vaxet gör att det lämnas kvar ytterst lite vaxrester på kundens hud.

Var handlar jag mina produkter?

FÖRETAGARE
Du som företagare eller anställd inom skönhetsbranschen kan skapa ett konto på vår grossistsida och handla här. För detta krävs ett giltigt organsationsnummer. Klicka här för att komma till vår grossistsida Cosmetics and Beauty.

PRIVATPERSON
Om du har gått vår utbildning men ännu inte har startat ditt eget företag eller blivit anställd på salong så kan du handla dina produkter på denna sidan, här behöver du inget organisationsnummer.

DELBETALNING
Delbetalning via Klarna på 3-36 månader är möjlig på startkitet.
Tänk på att din anmälan är bindande och behöver du avboka så vill vi gärna att du gör detta minst 48h innan din bokade utbildning.
BODYSUGARINGS HISTORIA

Vår tidslinje

2010
Sockervax

Bodysugaring Startar

När företaget Bodysugaring startade importerades sockervaxet från Finland. Vårt företaget var det första med att börja använda socker istället för traditionellt vax. 
2018
Sockervax utbildning

Bodysugaring Svenskproduceras

Bodysugaring tar fram eget recept och börjar producera svenskt sockervax som innehåller ekologisk citronsaft, ekologisk kokosolja och svenskt socker.
Redan 2018 producerar Bodysugaring över 3 ton sockervax.
2019

Bodysugaring Svenskproducerar Efterbehandlingslotion

2019 producerar Bodysugaring sina egna efterbehandlingsprodukter, såklart är även dessa svenskproducerade.
De finns i både professionell storlek, 500ml, och försäljningsstorlek, 200ml.
GÅ INTE MISTE OM VÅRA

NYHETSBREV

FÅ VÅRT NYHETSBREV MED NYHETER OCH ERBJUDANDE
Tillbaka
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram