Bodysugaring
Bodysugaring

Sockervax Utbildning

Hos oss hittar du sockervaxutbildningar som passar alla. Du behöver inte ha några förkunskaper när du kommer till oss. Vi designar varje utbildning efter elevens behov. Nedan hittar du basutbildningar såväl som vidareutbildningar inom Bodysugaring.

SOCKERVAX UTBILDNING BAS

Nedan väljer du om du endast vill gå steg 1 eller både steg 1 och 2 (vilket är inklusive brasiliansk vaxning)

Sockervax utbildning  (Steg 1 och 2)

Heldag 6.200:- ex moms ink startkit och lunch
Certifikat ingår i kursen.

Sockervax utbildning BAS Steg 1 och 2 (inklusive brasiliansk)

Här lär du dig vaxa hela kroppen, inklusive brasiliansk vaxning.
I denna sockervax utbildning behöver du inga förkunskaper. Med andra ord så kan alla gå vår sockervax utbildning.
Dagen börjar med teori och därefter påbörjas de praktiska övningarna på modellerna.
Man går igenom allt som du behöver veta för att bli en professionell och skicklig sockervaxterapeut. Du arbetar på flera modeller för att få in den teknik du behöver för att kunna bli en duktig sockervaxare.  Vi hjälper dig även efter din utbildning om du tex behöver hjälp med något specifikt. Därför kan du vara säker på att din utbildning är gedigen. 

Sockervax utbildning (Steg 1)

Halvdag (4 timmar) 5.200 ex moms ink startkit
Certifikat ingår i kursen.

Denna sockervax utbildning riktar sig till dig som ej vill lära dig brasiliansk vaxning, utan endast övriga kroppen och bikini vaxning. 

Sockervax steg 1 och 2 plus Roll-on vax

Här kan du gå en heldagsutbildning baskurs (Steg 1 och 2) och även lära dig roll-on vax som ett komplement. För endast 1.500:- extra får du denna roll-on vax utbildning som normalt sett kostar 2.500:- ex moms.
Totalt för båda utbildningarna och 2 startkit: 8.800:- ex moms

Läs mer om roll-on vax utbildning här

 Fortsättningskurser

Hos oss hittar du även fortsättningskurser, för dig som vill kunna mer! Vi designar varje utbildning efter elevens behov. Nedan hittar du vidareutbildningar inom Bodysugaring.

Sockervax utbildning 
AVANCERAD

Halvdag (3 timmar) 2.500:- ex moms (Steg 3)
Certifikat ingår efter godkänd kurs.

Baskursen krävs som förkunskap för denna sockervax utbildning.
Detta är en avancerad utbildning för dig som vill lära dig mer om olika tekninker, t ex för att kunna jobba snabbare och mer effektivt. Kursen är upplagd på 3 timmar och vid bokning kommer vi gemensamt fram till om det är några specifika moment du som elev vill öva på, det viktigaste är att du som elev här kommer vara med och skapa din utbildning.

Inget startkit ingår i denna kurs.

Sockervax utbildning 
MANZILIAN

Halvdag (3 timmar) 2.500:- ex moms
Certifikat ingår efter godkänd kurs.

För dig som har gått BAS kursen och även vill lära dig att vaxa Manzilian på män så finns det nu en halvdagskurs på 3 timmar där vi fokuserar på manzilian. Denna sockervax utbildning specialdesignas efter ditt tycke, om du t ex vill öva på rygg eller bröst så tar vi in modeller till detta med.
Inget startkit ingår i denna kurs. 

KONVERTERINGSKURS

Ca 1,5 timmar 900:- ex moms

En konververteringskurs för att få vårt certifikat, och såklart får du tips och råd här med.
Här utför du halva ben, brasiliansk och armhålor på en modell för att bli godkänd Bodysugaringvaxare. Vi ger dig tips och råd på hur vi jobbar men denna kurs kan du endast gå om du har certifikat i annat märke.
STARTKIT

Startkit Sockervax 

I vårt startkit får du allt du behöver för att sätta igång. Med 2 värmare kan du alltid ha 2 olika fastheter på socker igång så du snabbt och lätt kan byta fasthet på ditt socker. Detta underlättar om man vaxar olika område på kroppen. Desto mer hår och mindre område desto fastare socker behöver man. 
Startkit sockervax
Innehåll:
Vaxvärmare 2 st
Sockervax  á 1,1 kg x 3 st
Precleanser - rengör huden och dödar bakterier
Aftercare lotion - efterbehandlings lotion
Lavendel talk
Nitrilhandskar - 100 st
Handdukar 3 st med logga
Utbildningsorter:
Vi håller utbildningar i Malmö, Helsingborg, Falkenberg, Linköping och Sthlm. 

Ring oss på 040-304500 eller 0738-380021 eller alternativt maila oss på info@bodysugaring.se
Varför ska man välja sockervax utbildning?
Med vår sockervax utbildning i Bodysugaring lär du dig att hantera sockervaxtekniken som skiljer sig från vanligt vax. Med en sockervax utbildning kan du börja jobba direkt och du har då lärt dig den senaste tekniken på marknaden. Vårt sockervax innehåller 100% naturliga ämnen och är tillverkat i Sverige. Vi har valt att använda svenskt socker och ekologisk citronsaft i vårt sockervax. Vi står även till tjänst efter din utbildning om du har frågor eller om du behöver hjälp. Du kan nå oss på telefon, mail och sms.
Svenskt socker
Citron
Ekologisk kokosolja
Fördelar
* Med body sugaring avlägsnar man hårväxt och döda hudceller. Huden lämnas mjuk, skön och peelad.
* Detta nya sockervax innebär att man gör tvärt emot vanlig vaxning. Man drar av vaxet i samma riktning som håret växer. Detta resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt.
* Man undviker även irritation i hårsäckarna. Som resultat, minskar de inåtväxta hårstråna också drastiskt.
* Man jobbar med sockervaxet i handen. Du slipper därför både spatlar och remsor. Alltså kan du utföra vaxningen mycket snabbare än vanligt.
* Sockervaxet fastnar inte på levande hud. Sockervax är därför perfekt vid brasilianska och manzilian vaxningar. Du kan aldrig skada kundens hud därför har du en säker vaxbehandling.
* Med sugaring får man med även korta hårstrå, minimilängd på ca 2mm. Kunden slipper därför låta håren växa så långt.
* Sockervaxet är en 100 % naturprodukt. Sockervax innehåller inte allergiframkallande ämnen. Vaxet är vattenlösligt, vilket underlättar om du skulle få det på golv eller handdukar.
* Sockervaxet finns nu i 4 olika fastheter. Det mjukaste vaxet används med fördel på stora område för att inte "lugga" kunden i håren. Man använder ett fastare vax på de mindre områdena såsom på läpp och haka. Konsistensen på vaxet gör att det lämnas kvar ytterst lite vaxrester på kundens hud.
Var handlar jag mina produkter?
FÖRETAGARE
Du som företagare eller anställd inom skönhetsbranschen kan skapa ett konto på vår grossistsida och handla här. För detta krävs ett giltigt organsationsnummer. Klicka här för att komma till vår grossistsida www.cosmeticsandbeauty.se

PRIVATPERSON
Om du har gått vår utbildning men ännu inte har startat ditt eget företag eller blivit anställd på salong så kan du fortfarande handla dina produkter på Cosmeticsandbeauty.se men som privatperson.Är du däremot privatperson som INTE har gått vår utbildning kan du tyvärr inte handla våra produkter.

DELBETALNING
Delbetalning via Svea på 3-24 månader är möjlig på utbildning och startkitet.
Tänk på att din anmälan är bindande och behöver du avboka så vill vi gärna att du gör detta minst 48h innan din bokade utbildning.
phoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram